10 Şubat 2011 Perşembe

Lindsay Lohan Hırsızlık Suçundan Yargılanıyor!

Lohan’ın 2.500 Dolarlık bir kolye çaldığı iddia ediliyor!

Bir haftadan fazla süren müzakereler sonunda savcılar Lindsay Lohan'a kötü haberi verdi: Lohan, Kaliforniya’da değerli bir kolyeyi çalmak suçundan yargılanıyor.

Eğer 2.500 Dolar değerindeki kolyeyi çalmakla suçlanan Lohan suçlu bulunursa, şartlı tahliye kurallarını ihlal ettiği için 3 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Betty Ford Rehabilitasyon merkezinden bir ay önce çıkan 24 yaşındaki genç sanatçı, Çarşamba günkü duruşmada, kuyumcudan boynunda parasını ödemediği kolyeyle birlikte çıktığı için hırsızlık suçundan yargılanmaya başlandı.

Avukatı Shawn Chapman-Holley ise Lindsay’in suçsuz olduğu konusunda ısrarlı olduğunu ve kolyenin kendisine ödünç verildiğini zannettiğini söyledi. Söz konusu kolye, Lohan’ın stilistlerinden biri tarafından polise verilmişti.

Beyaz elbisesiyle mahkemede sakin görünen Lindsay’in yargılandığı hırsızlık suçu, şimdiye kadar işlediği suçlar içinde en ağır olanı. Daha önce de uyuşturucu madde etkisi altındayken ve alkollü araç kullanmadan cezalar yemiş ve en son olarak hapis ve rehabilitasyon cezasına çarptırılmıştı. Ancak Lohan bu sefer de suçlu bulunursa, 3 yıl hapis yatabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder