9 Şubat 2011 Çarşamba

Hamile Victoria Çıplak Poz Vermek İstiyor !

Vogue ile görüşüyor !
36 yaşındaki stil ikonu Victoria Beckham dördüncü bebeğini beklediğini açıklamış ve oğulları Brooklyn (11), Romeo (8) ve 5 yaşındaki Cruz’a bir kız kardeş geldiğini duyurmuştu.
Şimdi ise Victoria’nın hamile haliyle çıplak poz vermek için gizli görüşmeler yaptığı söyleniyor. Kaynakların açıklamalarına göre Victoria, Vogue dergisinin şef editörü Anna Wintour ile 90’lı yılların başında Demi Moore’un Vanity Fair’e verdiği poza benzer bir poz vermek için, görüşüyor.
Victoria’nın basın sözcüsü bu görüşmeleri reddetse de, Star dergisine, “Tanıdığım Victoria tamamen kendine has bir şey yapar.” açıklaması yapan kaynak, “aslında tam bir Vogue olayı değil bu ama ekip bu işin olmasını ve bunu ‘moda’ olmasını sağlayabilir. Görünüşe bakılırsa, Anna da çok hevesli. Victoria muhteşem bir stil ikonu!” diye ekledi.
Bu projede David’in yer almayacağını, Victoria'nın her şeyi kendisinin yapacağını söyleyen Star derginsin kaynağı, “Henüz hiçbir şey resmileşmemiş olsa da, ciddi söylentiler dolaşıyor. Bu Vogue işi Victoria’nın bebeği. David’in bu projede yer almasındansa kendi saçlarını yemeyi tercih eder! Her şeyi kendi başına yapmak istiyor!” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder